Dalisay Recovery

We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om het inloophuis corona proof te maken. We zijn dan ook blij dat we weer gewoon ons rooster kunnen draaien en dat betekent dat we elke 1e en 3e zaterdag van de maand weer geopend zijn van 13.00 tot 16.00 uur voor de creatieve middagen.

Natuurlijk zijn er dan ook zoals jullie van ons gewend leuke activiteiten.

Omdat onze ruimte wel beperkt is, is het vanaf nu helaas wel verplicht om van te voren op te geven als je naar het inloophuis wil komen. Stuur ons dan even een berichtje via de mail info@dalisayrecovery.nl

Maar er is nog meer goed nieuws! Want we gaan onze inloop uitbreiden!

Sinds december 2020 zijn wij ook open op dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. Er is dan geen creatieve activiteit, maar er is wel ruimte voor een kopje koffie/thee en een luisterend oor. Er zijn dan ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig. Ook hiervoor graag even opgeven in verband met de beperkte ruimte wegens de corona maatregelen. Mocht je toch graag iets willen doen, zoals even kleuren, je huiswerk o.i.d. dan is daar meestal wel ruimte voor en creatieve materialen zijn aanwezig, maar er is geen georganiseerde workshop tijdens deze inloop momenten.

Zo nu en dan zullen wij ook nog digitale bijeenkomsten organiseren, omdat we gemerkt hebben dat dit ook als prettig ervaren wordt en fijn is voor diegene voor wie reizen naar Medemblik wat lastiger is. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Voor alle activiteiten moeten de deelnemers i.v.m. beperkte ruimte/corona maatregelen zich opgeven. Dit kan via de mail info@dalisayrecovery.nl

dalisayrecovery.nl

Back To Top