Na een periode waarin er vooral online hulp werd aangeboden, hebben de meeste leden van InterEsse* de deuren van hun inloophuizen weer geopend.  

  • IXTA NOA heeft de praktijkhuizen weer geopend. Uiteraard met aanpassingen en aanmelding vooraf. Meer informatie vind je op hun website
  • Ook het Leontienhuis is weer open. Ook zij kunnen een beperkt aantal mensen toelaten. Je kunt je aanmelden via de website.  
  • Vanaf 1 juli kun je weer terecht bij Stichting JIJ. Meer informatie vind je op hun website
  • De inloop van Dalisay Recovery vindt nog online plaats. Kijk voor meer informatie op de website
  • De opening van het Realcovery Inloophuis in het Twentse Weerselo stond gepland voor begin april, maar kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Nu de maatregelen zijn versoepeld, is iedereen (op afspraak) van harte welkom. Vanaf 5 juni is het Realcovery inloophuis elke vrijdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website

*InterEsse is een bundeling van krachten van de verenigingen en stichtingen die zich laagdrempelig inzetten voor steun aan (naasten van) lotgenoten met een eetstoornis. De leden zijn WEET, Ixta Noa, Stichting JIJ, Proud2Bme, het Leontienhuis, Stichting Dalisay Recovery, Realcovery inloophuis en ikookvanmij.nl. 

Back To Top