Het forum van WEET zal helaas per 31 december 2021 stoppen. Dit als gevolg van het (al langere tijd) sterk teruglopende bezoekersaantal van het forum, tot het stil vallen van de activiteit de afgelopen maanden.

Het huidige forum bestaat al jaren en stamt uit de tijd van het SABN, de voorganger van WEET. In het verleden heeft het forum vele bezoekers gehad, variërend van mensen die zich één keer hebben aangemeld, tot aan mensen die al net zo lang lid zijn als dat het forum bestaat. Verschillende teams van vrijwilligers hebben de afgelopen jaren met veel plezier het beheer van het forum op zich genomen, maar hebben nu samen met het huidige bestuur van WEET het besluit genomen dat het einde in zicht is en het forum op te heffen.

In praktische zin blijft het forum online tot 31 december. Half december start het huidige team met het opruimen van het forum, alle forumgegevens en accounts worden verwijderd. Huidige leden hebben dus tot half december de tijd om eventuele onderwerpen die zij graag bewaren op te slaan. Vragen? Stuur een e-mail naar forum@weet.info Behoefte aan een luisterend oor? Bel de WEET hulplijn. Zoek je een ander forum over eetstoornissen? Neem eens een kijkje op Proud2Bme.

We wensen jullie veel geluk voor de toekomst.

Back To Top