Steun campagne

Hulp voor patiënten, ouders, scholen en zorgverleners

Steunen kan op allerlei manieren, niet alleen met geld. Lees hieronder meer.

Wij voeren deze campagne vanuit WEET, Nederlandse patiëntenvereniging voor eetstoornissen. Dat doen we omdat vroegtijdige signalering en een goede manier van het gesprek aangaan, ervoor kunnen zorgen dat patiënten sneller de weg naar hulp vinden. Dat is een belangrijke factor voor de kans op herstel en de verwachte duur van het hersteltraject. Ook is meer begrip door de omgeving belangrijk om te voorkomen dat eetstoornispatiënten in een negatieve spiraal komen waarbij het sociale leven afbrokkelt.

Vind jij het ook belangrijk dat deze campagne kan blijven doordraaien? Je kunt ons op allerlei manieren helpen:

Optie 1: Boost deze campagne met een geoormerkte donatie

Doneer je via deze website, dan doe je een zogenaamde geoormerkte donatie, wat inhoudt dat het geld volledig zal worden besteed aan deze campagne. We gebruiken dat o.a. om het social mediabereik te vergroten en we willen deze campagne graag nog op meer manieren onder de aandacht brengen maar daar hebben we nu nog niet voldoende geld voor. Doneren kan eenmalig of periodiek. We zouden bijvoorbeeld al veel kunnen doen als veel mensen een paar euro per maand doneren.

Doneren

Optie 2: Geef feedback

Deze campagne draait gedeeltelijk op subsidie. Voor subsidieverstrekkers zijn cijfers over impact en bereik altijd belangrijk maar dat is heel moeilijk te meten. Positieve feedback kan ons daarbij helpen. Uiteraard is feedback ter verbetering van de campagne en website natuurlijk ook heel welkom. Hou er wel rekening mee dat we niet altijd vlot kunnen antwoorden, we doen dit immers met een vrijwilligersorganisatie en de meesten van ons steken daar veel tijd in naast een fulltime baan of studie.

Geef feedback

Optie 3: Word lid of donateur van de patiëntenvereniging

WEET, Nederlandse patiëntenvereniging voor eetstoornissen is de landelijke patiëntenvereniging op het gebied van eetstoornissen en als zodanig erkend en gesubsidieerd door het Ministerie van VWS. Er is echter nog zo veel te verbeteren in het eetstoornisveld dat we aan die subsidie lang niet genoeg hebben om alles te kunnen doen dat we zouden willen.

Geef feedback

Optie 4: Word vrijwilliger bij de patiëntenvereniging

We hebben vrijwel altijd vrijwilligersvacatures openstaan. En mocht je op een andere manier iets kunnen en willen bijdragen, stuur gerust een mailtje naar vrijwilligerscoordinator@weet.info

Vacatures

Optie 5: Steun gratis via Sponsorkliks

Bestel je weleens bij Thuisbezorgd.nl? Of bij webshops zoals Bol.com, Coolblue, Greetz en MediaMarkt, of boek je weleens een reis via Booking.com, Center Parcs of Expedia?

Bij deze en nog tientallen webshops kun je ons gratis en anoniem sponsoren. Het enige dat je hoeft te doen is:
Ga niet direct naar de webshop, maar ga eerst naar sponsorkliks.com
Kies daar WEET als goed doel
Klik dan de betreffende webshop aan

De webwinkel doneert dan een percentage van het orderbedrag aan WEET. Dat is anoniem, wij zien niet wie wat besteld heeft.

Sponsorkliks

Optie 6: Jouw netwerk

Hoe meer bereik, hoe beter natuurlijk. Heb je ingangen bij relevante organisaties, mediabedrijven, journalisten, influencers, etc.? Breng ons vooral in contact!

Contact

Back To Top